One size
fits nobody

Software die past als de juiste helm

Heeft u wel eens een helm gepast? Te groot of te klein betekent groot ongemak. Bij uw software is dat niet anders; te klein betekent onvoldoende effort en functionaliteiten, te groot betekent onnodige kosten en ongemak (traag en onoverzichtelijk). Bij PitCrew zorgen we ervoor dat uw software werkelijk perfect aansluit op uw bedrijfsvoering en bij de mensen die ermee werken. Onze focus ligt namelijk op uw succes, niet op de software zelf. Daardoor gaat uw organisatie op meerdere terreinen accelereren, en blijft u onverminderd ‘op stoom’. Dankzij onze updates zult u altijd helemaal bij zijn. Onbezorgd ondernemen begint vandaag!

ONZE OPLOSSINGEN

Grondige analyse

Succes zit ‘m in de voorbereiding. Voordat we aan de slag gaan met aanpassing van uw huidige software brengen we de processen van gebruikersgroepen in beeld. Hun succes is het succes van PitCrew.

Ontwerp

Met kennis van uw doelstellingen en inzicht in uw huidige software, zorgen wij voor een helder en functioneel ontwerp van het ideale (software)plaatje. Alles duidelijk in één overzicht.

Evaluatie

We bedenken het niet voor, maar met de eindgebruiker. Dat houdt in dat we tijdens het voortraject met hen de aansluiting zoeken en houden, opdat de ideale en gedragen oplossing ontstaat.

Implementatie

Aan de hand van de analyse en het ontwerp implementeren wij stap voor stap de oplossing. Alles wordt zorgvuldig ingesteld en koppelingen worden gelegd. Gebruikers kunnen aan de slag!

Meten

Zodra alles is ingericht, wordt e.e.a. getest. Desgewenst kunnen er trainingen aan de gebruikers gegeven worden. Na de oplevering van de software wordt adequate nazorg geboden.

DEZE OPDRACHTGEVERS ZEGGEN OVER ONS

De juiste software voegt zich naar de omgeving, en niet omgekeerd.

PitCrew; perfect passende software voor iedere organisatie.