De ideale lijn naar
úw oplossing

De snelste route naar maatwerk, werken met het SCRUM-principe

Uw bedrijf is uniek en werkt volgens uw eigen manier met afgestemde processen en procedures. De kans is groot dat u gebruik maakt van standaard software en zodoende gedwongen bent om op een bepaalde manier te werken. Dat moet en kan anders; beter, slimmer en nog betaalbaar ook. Maatwerk softwareapplicaties van PitCrew als toevoeging op uw bestaande basissoftware zijn voordeliger dan u waarschijnlijk denkt. Met PitCrew bent u verzekerd van de ideale lijn naar úw oplossing.

De kracht van cocreatie

PitCrew bedient de gehele ICT-keten van applicatieontwikkeling, implementatie tot aan het onderhoud en support. Dat doen we in nauw overleg met u als opdrachtgever.

Stroomlijnen op uw manier

De uitbreiding van uw bestaande software met custom made modules voor optimale toepassing moet zeer betaalbaar zijn, vinden wij bij PitCrew. Daardoor kunt u uw eigen processen inrichten en stroomlijnen zoals dat bij uw organisatie past.

Meerdere technieken

Afhankelijk van uw wensen maken wij gebruik van verschillende technieken. Door de combinatie van ontwikkelomgevingen zijn wij flexibel en zorgen wij ervoor dat uw applicatie goed, slim, snel en betaalbaar ontwikkeld wordt.

Voorstel ter overweging

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak en de voordelen voor u? Benieuwd naar hoe wij, samen met u, een nieuwe applicatie ontwikkelen. Toe aan een heel concreet voorstel ter overweging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UW OMGEVING VERANDERT

Uw omgeving verandert doorlopend. Uw software dient zich daar continue op aan te passen. Dat lukt ook eenvoudig met de aanpak van PitCrew.

WAAR U OOK BENT

Waar u ook bent, wanneer u ook wilt; altijd direct zicht op uw processen! PitCrew zorgt ervoor dat u te allen tijde geïnformeerd zult zijn.

TELEFONISCHE ONDERSTEUNING

Voor telefonische ondersteuning kunt u terecht op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. De helpdesk is bereikbaar via 06 53 72 16 71.

Onze ervaren bedrijfskundige analyseert samen met u het te ondersteunen bedrijfsproces en vertaalt dit naar een passend systeemontwerp.

Op low-cost basis kan PitCrew uiterst efficiënte software voor u maken, die direct bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat.