Can you hear me now?

Heldere communicatie draagt bij aan een fijne samenwerking. En dan bedoelen we communicatie in de brede zin van het woord: van het opstellen van een communicatieplan tot het maken van een powerpoint. Ingewikkelde ‘software taal’ vertalen wij naar korte en krachtige informatie voor de gebruiker zodat deze snel aan de slag kan.

Pitstop

Een Pitstop bevat naast snelheid en expertise ook duidelijke communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Communicatie ondersteunt en verstevigt een systeem. Een heldere omschrijving en duidelijke uitstraling van onze huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de gebruiker. Én goede communicatie begint met een connectie. Binding met een product… dat is waar wij aan bijdragen!

  • Ondersteuning Vereniging ROB met al haar uitingen
  • Nieuwsbrieven opstellen
  • Updates over het systeem verstrekken
  • Huisstijl consistent doorvoeren
  • Templates creëren
  • Enquêtes verstrekken

Interne communicatie

Naast het extern uitstralen van ons concept en huisstijl zorgen we ervoor dat intern de communicatie in orde is. Er zijn mogelijkheden voor feedback en de afspraken zijn duidelijk. Een bedrijf heeft tijd en ruimte om te groeien als de huidige bezetting op elkaar is ingespeeld en werkt als een geoliede machine.  

Resultaten worden gevierd!

Door helder floormanagement weet ieder crewlid bij wie hij of zij moet zijn voor vragen. Dit kan van alles zijn: projectkennis, werkplek, vrije dagen, persoonlijke situaties of groeimogelijkheden. Er wordt hard gewerkt maar er is ook altijd tijd voor plezier. Want resultaten mogen gevierd worden! Door successen samen te boeken en te vieren wordt het team versterkt. En daar ligt onze kracht als PitCrew.

ISO 27001

Als softwarebedrijf vinden we het belangrijk om zorgvuldig met data, oftewel informatie, om te gaan. De ISO 27001 certificering maakt aantoonbaar dat PitCrew informatieprocessen zorgvuldig beheerst. Bedrijfskritische informatie kunnen wij zowel op vertrouwelijkheid, beschikbaarheid als integriteit borgen.

Security Officer

De Security Officer van PitCrew helpt om het team bewust te maken van alle ISO activiteiten en eventuele incidenten. Door middel van maandelijkse presentaties, regelmatige registraties ter verbetering en een online #security channel zijn alle PitCrew’ers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het zorgvuldig omgaan met informatie is namelijk een teamprestatie!

Open en helder

Een hecht team komt tot stand door te luisteren naar elkaar en aandacht aan elkaar te besteden. Open en heldere communicatie is daar een belangrijke bouwsteen van. Door gebruik te maken van dagelijkse stand-ups, wekelijkse BILA’s en maandelijkse PitStops blijven alle crewleden aangesloten. Hierdoor is er altijd een moment waar ontwikkelingen en suggesties besproken kunnen worden. Dit is een omgeving die we graag creëren voor onze PitCrew’ers.

Ja toch, niet dan?

Isabelle van der Vlist
Communicatie