Services

At your service

Bij PitCrew kijken we verder dan alleen de ontwikkeling van de software. Alles wat bij een softwaresysteem komt kijken nemen wij graag mee in het project. Vooraf analyseren we de wensen en denken we mee over de inrichting van het proces. Zodra het systeem live is staat er een enthousiast team met support medewerkers voor u klaar. Wilt u uw medewerkers of klanten informeren over het (nieuwe) systeem? Onze communicatie crew helpt u graag verder!

Development

De core business van PitCrew is het ontwikkelen van software. Door middel van zelf organiserende teams worden nieuwe producten ontwikkeld en bestaande producten vernieuwd. Dit doen wij door middel van de welbekende scrummethodiek.

Servicedesk

Zodra uw product is ontwikkeld, staat er een team van supportmedewerkers voor u klaar. Deze zitten in house en kunnen daardoor snel afstemmen met het development team. Samen zorgen wij ervoor dat u gehoord en verder geholpen wordt.

Communications

Grote systemen brengen veel gebruikers met zich mee. Zodra er releases met impact of updates doorgevoerd worden is duidelijke communicatie van groot belang. Dit nemen wij voor u uit handen waardoor u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.