We want you!

Met topsnelheid jezelf ontwikkelen bij PitCrew.

Current job openings

Our workplace

Sinds 1 februari 2018 hebben wij onze intrek genomen in het prachtige gebouw ‘De Curve’ in IJsselstein. Wij vinden het belangrijk dat onze PitCrew’ers een fijne, eigen werkplek hebben waardoor ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. Hier hebben wij rekening mee gehouden met de inrichting. Door de open werkruimte, gescheiden door dividers, is er zowel contact met je collega’s als de klanten. Transparantie, modern en fris is wat wij willen uitstralen. 

  • Elektrisch verstelbare bureaus
  • Maximaal 4pers. aan een bureaublok
  • Stilteruimtes
  • Draadloos presenteren
  • Nespresso koffie
  • Gezellige social voor lunch en borrels

Ben je jarig? Als jij trakteert op taart, 
zorgen wij voor een cadeau!

Wat jou een echte PitCrew’er maakt

Binnen onze crew hebben we waarden die ons onderling verbinden.

Samenwerken

Wij vormen een crew die van aanpakken weet en waar zelfstandigheid en samenwerken hand in hand gaan. Alles draait om de juiste doorstroming zodat we samen efficiënt werken en verder vooruitkomen.

Transparantie

Openheid en transparantie staan bij ons centraal. Met elkaar zorgen we ervoor dat de lijnen kort zijn en dat we snel met elkaar kunnen overleggen. Samen staan we sterker!

Enthousiasme

Bij ons wordt niet in hokjes of hiërarchie gedacht, iedereen beschikt over specifieke kennis en ervaring en wil dit graag delen. Vragen staat altijd vrij en met een enthousiaste en gepassioneerde inzet kom je een heel eind.

Gezelligheid

Een crew wordt gevormd door inzet van ieder lid. Zo zijn wij echte taartliefhebbers (er is altijd wat te vieren), wordt er geen verjaardag overgeslagen en zijn we fan van de vrijmibo. Zelfs zo erg dat we af en toe een ‘breekt-zo-lekker-de-week-borrel’ hebben op woensdag!