De Curve

Ons kantoor in IJsselstein, genaamd: 'De Curve', is het meest duurzame gebouw van de regio Utrecht. In 2018 is het verkozen tot Kantoorgebouw van het Jaar! De grote glazen gevels voorzien onze PitCrew'ers van genoeg daglicht gedurende de dag. Mede daarom geeft het gebouw een gevoel van vrijheid.

Binnenkijken

Wat leuk dat je bij ons binnen komt kijken! Stap binnen in de Social ruimte waar we onze gasten ontvangen en met het hele team lunchen en/of borrelen. Daarna vervolg je je weg en ontdek je onze vergaderruimtes en open kantoorruimte. Bij PitCrew vinden we het belangrijk dat iedereen een fijne, ruime werkplek heeft die omgeven is met de nodige groen accenten. Deze open opstelling draagt ook bij aan de communicatie onderling tussen onze PitCrew'ers. We zijn erg blij met dit mooie kantoorpand, waar elk straaltje zonlicht de kans krijgt om naar binnen te schijnen door de grote raampartijen. 

Kom gerust een keer langs op de koffie om onze kantoorruimte in het echt te ervaren. Tot dan! 

PitCrew gaat voor groen

Het gebouw wekt net zoveel energie op als dat het verbruikt. Op het dak voorzien de zonnepanelen ons van stroom en door het mossedum wordt regenwater beter geinfiltreerd. 

De CO2 gestuurde zone-luchtbehandeling en aanwezigheidsdetectors voor de verlichting zorgen ervoor dat er geen energie verspild wordt. Het gebouw krijgt energielabel A+++ en presteert 50% beter dan het bouwbesluit vraagt op de EPC (energieprestatieco­ëfficiënt).

Het kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 1.600 m2 waarvan PitCrew een gedeelte op de eerste verdieping huurt. Door de toepassing van veel glas in de gevels en weinig verlaagde plafonds heeft het gebouw een zeer transparante en licht industriële uitstraling. De technische installaties zijn door het weglaten van verlaagde plafonds maximaal zichtbaar.