De Curve

Ons kantoor in IJsselstein, genaamd: 'De Curve', is het meest duurzame gebouw van de regio Utrecht. In 2018 is het verkozen tot Kantoorgebouw van het Jaar! De grote glazen gevels voorzien onze PitCrew'ers van genoeg daglicht gedurende de dag. Mede daarom geeft het gebouw een gevoel van vrijheid.

Binnenkijken

De tour begint bij onze bovenburen. Volg onderstaande stappen om onze ruimte te bewonderen:

  • Kies voor 'Floor 2'.
  • Vanuit de Vereniging ROB, onze klant, ga je door naar de social.
  • Vervolgens ga je verder naar het PitCrew gedeelte. 

PitCrew gaat voor groen

Het gebouw wekt net zoveel energie op als dat het verbruikt. Op het dak voorzien de zonnepanelen ons van stroom en door het mossedum wordt regenwater beter geinfiltreerd. 

De CO2 gestuurde zone-luchtbehandeling en aanwezigheidsdetectors voor de verlichting zorgen ervoor dat er geen energie verspild wordt. Het gebouw krijgt energielabel A+++ en presteert 50% beter dan het bouwbesluit vraagt op de EPC (energieprestatieco­ëfficiënt).

Het kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 1.600 m2 waarvan PitCrew een gedeelte op de eerste verdieping huurt. Door de toepassing van veel glas in de gevels en weinig verlaagde plafonds heeft het gebouw een zeer transparante en licht industriële uitstraling. De technische installaties zijn door het weglaten van verlaagde plafonds maximaal zichtbaar.