ROB-Net

Een uitzonderlijk branche­communicatie­systeem

Hét systeem voor de administratieve communicatie tussen leasemaatschappij en leverancier op het gebied van Reparatie, Onderhoud, Banden en Vervangend Vervoer. Meer dan 60 leasemaatschappijen en 4500 leveranciers in Nederland maken gebruik van het ROB-Net systeem.

Vereniging ROB

De Vereniging ROB heeft het gebruikersgemak van zowel de leasemaatschappij als de leverancier hoog op de prioriteitenlijst. Met dit doel voor ogen is het vooruitstrevende branchecommunicatiesysteem ROB-Net ontwikkeld. Door middel van het systeem communiceren leasemaatschappij en leverancier over aanvragen op het gebied van Reparatie, Onderhoud en Banden (ROB) én het daaraan gerelateerde Vervangend Vervoer. Vervolgens ondersteunt ROB-Net adequate administratieve afwikkeling van onderlinge transacties.

ROB-Net in het kort

In ROB-Net gaat het om zorgvuldigheid, efficiency, gemak en snelheid. Met deze doelen voor ogen is PitCrew benaderd. Door development, communicatie en support te combineren bieden wij daar volledige invulling aan.

ROB-Net is altijd in beweging. Wekelijks worden er releases uitgevoerd op onze Azure omgeving. Communicatie en ondersteuning aan de gebruikers is hierdoor van groot belang.

  • 60+ leasemaatschappijen
  • 4800+ leveranciers
  • 800.000+ voertuigen
  • 3,1 miljoen transacties
  • 12.000+ gebruikers

On track

Samen met het Rastercomité vanuit de vereniging en verschillende importeurs is er een raster 2.0 ontwikkeld. Dit nieuwe raster leest rasterdata van de importeur in op basis van VIN in plaats van ETG-sleutel. Hierdoor is er veel gedetailleerdere data beschikbaar in ROB-Net.

Roadmap

Door middel van een specifieke Roadmap bepalen we samen met de klant de richting van het vervolgtraject. Zo vernieuwen we de BOL-koppeling met andere softwarepakketten en gaan we samen met het Bandencomité het bandenproces in ROB-Net herzien.

More solutions